OVER MIJ

Van vaste baan naar freelance

En toen had ik in juni 2019 opeens mijn baan opgezegd! Het voelde zo goed om in het diepe te springen. Mijn bedrijf Dominique Doet! zag op 1 januari 2020 het levenslicht. Een nieuwe start, een nieuw avontuur!

De afgelopen 25 jaar heb ik een schat aan ervaring opgedaan als Management Assistente van verschillende directeuren en managers. Ik ben trots dat ik dit heb mogen doen bij prachtige grote bedrijven zoals Vattenfall (voorheen Nuon) en Royal Schiphol Group. De kneepjes van het vak heb ik geleerd op verschillende commerciële afdelingen. Dat betekende snel beslissen, en veel tegelijk afhandelen. En het liefst gisteren, natuurlijk. Ik ga AAN van die reuring, snelheid en actie!

Ik weet zeker dat ik met mijn ervaring én expertise mijn bijdrage kan leveren aan het succes van andere ondernemers.

Vraag je mijn vrienden wat typisch Dominique is, dan zeggen zij dat ik spontaan, zorgzaam, betrokken en vrolijk ben. En dat ik altijd 100% ergens voor ga. Ik zoek ook graag de gezelligheid op!

Mijn hart volgen

De 365 Dagen Succesvol quote: “Als je wacht tot je er klaar voor bent, dan wacht je de rest van je leven” was voor mij hét teken om mijn hart te gaan volgen. Ik ben een ondersteuner in hart en nieren. Een echte duizendpoot die graag veel ballen in de lucht houdt. Als freelancer blijf ik bij Dominique Doet! doen wat ik heel graag doe: organiseren, plannen, creatief naar oplossingen zoeken en altijd een paar stappen vooruitdenken.

Zonder de methode en inzichten van 365 Dagen Succesvol, een jaaropleiding persoonlijke ontwikkeling, had ik deze stap nooit durven zetten. En ik was daar pas in januari 2019 mee begonnen. Zo snel kan het dus gaan!

Mijn hart volgen

Dominique Loof, Dominique Doet!

Een aantal jaar geleden heb ik indoor klimmen ontdekt. Dit werd al snel mijn nieuwe hobby. Naast lange wandelingen maken en genieten van de natuur. Ik ga graag naar een museum. Daar rondlopen geeft mij namelijk weer nieuwe inspiratie. Oh ja, ik heb ook nog iets met taal; dat is me met de paplepel ingegoten. Het liefst schrijf ik korte teksten.

FotoDominiqueHomepage1

Zo zie ik het

Mijn motto is: iedere ondernemer verdient professionele ondersteuning! Ik ben goed in die werkzaamheden waar jij vaak geen tijd voor hebt. Ik geniet ervan als ik deze van
jou kan overnemen. Als ik aan het eind van de dag zie wat ik allemaal voor jou heb kunnen regelen, geeft dat mij een heerlijk voldaan gevoel. Zo kan ik écht een steentje bijdragen. Aan meer tijd en ruimte voor jou. Dan kun jij weer bezig zijn met jouw eigenlijke vak. Laten we het samen regelen!

Ik werk vanuit mijn kantoor aan huis in Amsterdam, of een gedeelde flexplek. Vind je het fijn om een dag samen op een locatie te werken? Dan doen we dat natuurlijk!

Wat kan ik voor jou doen?

Ik bespreek graag met jou de mogelijkheden voor onze samenwerking!

Je kunt me bellen